IMG_0262.JPG                IMG_0261.JPG
好舒服呀!!有冇按摩服務呀!!          唔好嘈啦!! 好眼訓呀!!

IMG_0159.JPG              IMG_0161.JPG
我地好friend家!!嘻嘻!!                         出面又有人影我地喇!!都係唔好出去住喇, 影完未呀!!

IMG_0255.JPG              IMG_0209.JPG
大家好呀.....                                                     eee.....係咪有野食呀..........   

IMG_0210.JPG              IMG_0258.JPG
波波: eee...........長毛, 你大陸出世家,       長毛: 你訓到咁又好有儀態?? 唉! 無眼睇呀!
通街mou家。              

Alan7617 2011-11-30 01:38:41 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-30 01:32 AM
咁強勁!佢地都大啦,應該會互鬥鎗法咖喎!

TOUCH WOOD
現時只是長毛單方面un 波波......
而最吹漲ge係波波又心咁情願俾佢un.....
當然波波心情唔好都會走, 但係長毛就會死追9條街....所以波波最終都係難逃被un。
Alan7617 2011-11-30 01:46:15 AM
sanny0066 發表於 2011-11-30 01:22 AM
唔錯wo...個上格好似幾穩陣

係呀! 幾好家....
Qpet 賣5百幾蚊, 包括toilet, food bowl ,斜板等....
cage 長100cm .....
可養2隻成年bunny 兔家
花芝媽 2011-11-30 01:48:02 AM
Alan7617 發表於 2011-11-30 01:38 AM
TOUCH WOOD
現時只是長毛單方面un 波波......
而最吹漲ge係波波又心咁情願俾佢un.....

十分像芝麻= =            
但要小心比人追個個發皮氣..    我開頭芝麻都係傻更更比佢un  
之後直頭驚左花生... 見對方行埋黎索pat 就走...   好鬼驚...

花生又係唔低幫 ...  死都要追住人 ==   ==  唔un唔心息  比我打pat 又鬧  都係要追住芝麻

之後分開左佢地一排...     希望你2個兔寶唔會咁
nixie 2011-11-30 01:52:03 AM
好大個籠    兩隻兔兔都訓得好可愛
sanny0066 2011-11-30 01:53:11 AM
Alan7617 發表於 2011-11-30 01:46 AM
係呀! 幾好家....
Qpet 賣5百幾蚊, 包括toilet, food bowl ,斜板等....
cage 長100cm .....

我都唔知幾時先可以2隻兔兔住埋一齊
sanny0066 2011-11-30 01:54:03 AM
花芝媽 發表於 2011-11-30 01:48 AM
十分像芝麻= =            
但要小心比人追個個發皮氣..    我開頭芝麻都係傻更更比佢un  
之後直頭驚 ...

花生話唔做完成套動作唔爽嫁
肥墨魚 2011-11-30 01:54:05 AM 來自手機
肥墨魚 2011-11-30 01:56:54 AM 來自手機
sanny0066 2011-11-30 01:57:46 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-30 01:54 AM
哦…貴野喎,唔怪得咁正柱啦

佢個籠長100CM...真係正..我而家個jolly都係得70cm
Alan7617 2011-11-30 01:59:07 AM
花芝媽 發表於 2011-11-30 01:48 AM
十分像芝麻= =            
之後直頭驚 ...

唉! 我個2隻完全有發生過你所講ge 事.....係呀!...完全無法停家...
所以有時我見長毛un 足9百幾次, 連我都頂佢唔順就搬波波去會所暫住...
打係無用家, 只會停1-2秒, 之後又係咁.....
之前波波好怕佢, 但波波都係唔底幫, 係佢去liu 長毛先家, 所以長毛先追住波波個pat 。
所以波波大多數係唔move 俾佢un 家....

sanny0066 2011-11-30 02:00:22 AM
Alan7617 發表於 2011-11-30 01:59 AM
唉! 我個2隻完全有發生過你所講ge 事.....係呀!...完全無法停家...
所以有時我見長毛un 足9百幾次, 連我 ...

可憐既波波做了洩慾工具
花芝媽 2011-11-30 02:03:34 AM
Alan7617 發表於 2011-11-30 01:59 AM
所以有時我見長毛un 足9百幾次, 連我 ...

芝麻都係un過花生一次甘大把..... 之後都係比人食住上.......  依加每2~3個月都有發生 2~3次= =   

un都唔係問題,..,.  最慘死花生去咬芝麻d毛....  個口仲要擔住佢條毛望住我.. 跟住比我扔鬼左入籠鬧到佢
Alan7617 2011-11-30 02:08:49 AM
肥墨魚 發表於 2011-11-30 01:54 AM
哦…貴野喎,唔怪得咁正柱啦

我早期見到佢地又新出咗cage
成6百幾蚊, 下底有look, 可以自由轉移位置tim 家。仲貴
Alan7617 2011-11-30 02:16:33 AM
花芝媽 發表於 2011-11-30 02:03 AM
芝麻都係un過花生一次甘大把..... 之後都係比人食住上.......  依加每2~3個月都有發生 2~3次= =   

un都 ...

係呀! 長毛條死仔都係咁呀....
鬧佢咪即刻扮chicken law
你都好呀2-3個月, 我日日都係咁呀..... 佢自己厭咪停law.....唉!
最近唔咬毛, 所以先一齊住ja ma....
不過之後又要分啦, 波波要做手術
Alan7617 2011-11-30 02:19:19 AM
sanny0066 發表於 2011-11-30 01:53 AM
我都唔知幾時先可以2隻兔兔住埋一齊

我算好彩, 佢地自細就一齊買。否則又要煩死了。

快速發帖