IMG_0262.JPG                IMG_0261.JPG
好舒服呀!!有冇按摩服務呀!!          唔好嘈啦!! 好眼訓呀!!

IMG_0159.JPG              IMG_0161.JPG
我地好friend家!!嘻嘻!!                         出面又有人影我地喇!!都係唔好出去住喇, 影完未呀!!

IMG_0255.JPG              IMG_0209.JPG
大家好呀.....                                                     eee.....係咪有野食呀..........   

IMG_0210.JPG              IMG_0258.JPG
波波: eee...........長毛, 你大陸出世家,       長毛: 你訓到咁又好有儀態?? 唉! 無眼睇呀!
通街mou家。              

sanny0066 2011-11-30 10:01:45 PM
jinjin 發表於 2011-11-30 09:54 PM
迷你牧羊都岩用

狗籠會唔會好似俾兔兔逃到獄
jinjin 2011-11-30 10:35:39 PM
sanny0066 發表於 2011-11-30 10:01 PM
狗籠會唔會好似俾兔兔逃到獄

我唸大過一個拳頭既都無咁易逃到獄掛?
sanny0066 2011-11-30 10:37:55 PM
jinjin 發表於 2011-11-30 10:35 PM
我唸大過一個拳頭既都無咁易逃到獄掛?

縮骨功...
Alan7617 2011-11-30 11:36:04 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 05:00 PM
可能好多時都係我地一箱情願覺得佢地要個伴...

唔好咁唸呀!冇野係冇可能,只是萬事起頭難,俾些時間佢地bonding , 其實兔仔係群居動物,尤其是當中一隻有事,另一隻會幫忙出聲!
加油呀!
sanny0066 2011-11-30 11:38:51 PM
Alan7617 發表於 2011-11-30 11:36 PM
唔好咁唸呀!冇野係冇可能,只是萬事起頭難,俾些時間佢地bonding , 其實兔仔係群居動物,尤其是當中一隻 ...

你應該對我講加油..因為Tracy姐佢養得一隻兔兔..如果bond既話應該係bond佢同佢隻奶茶關係close D
Alan7617 2011-11-30 11:54:11 PM 來自手機
jinjin 發表於 2011-11-30 06:27 PM
我都想買呢個籠,請問好唔好用呢?
仲唸緊買呢個定買IRIS KG-900果個,狗籠大少少,但就淺D,D草 ...

我覺得呢個好,因為夠大,仲有佢地會開心過頭,飛曬d貓沙粒同草出街,我試過一打開門,成地都係噴尿,貓沙,屎,草,唔知仲以為俾人入屋打kip 完tim ....所以我覺得後者你會掃死。
Alan7617 2011-11-30 11:56:38 PM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-11-30 11:38 PM
你應該對我講加油..因為Tracy姐佢養得一隻兔兔..如果bond既話應該係bond佢同佢隻奶茶關係close D ...

哈哈,是的,唔好意思噢!
sanny0066 2011-12-1 12:04:24 AM
Alan7617 發表於 2011-11-30 11:54 PM
我覺得呢個好,因為夠大,仲有佢地會開心過頭,飛曬d貓沙粒同草出街,我試過一打開門,成地都係噴尿,貓 ...

成地都係噴尿...你2隻野係籠內玩屎尿大戰呀
jinjin 2011-12-1 12:05:12 AM
Alan7617 發表於 2011-11-30 11:54 PM
我覺得呢個好,因為夠大,仲有佢地會開心過頭,飛曬d貓沙粒同草出街,我試過一打開門,成地都係噴尿,貓 ...

我都係怕飛哂D草出街執死我
Alan7617 2011-12-1 12:05:51 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-11-30 10:37 PM
縮骨功...

你都咪話呀,佢地的縮骨功真係好堅家,唔好睇少噢!
sanny0066 2011-12-1 12:05:56 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:05 AM
我都係怕飛哂D草出街執死我

你地都係用仙女散草方法??冇用草架
Alan7617 2011-12-1 12:09:29 AM 來自手機
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:04 AM
成地都係噴尿...你2隻野係籠內玩屎尿大戰呀

係呀,佢地倆個傻家,成曰係度追逐。總之就係做死我啦!
jinjin 2011-12-1 12:09:55 AM
sanny0066 發表於 2011-12-1 12:05 AM
你地都係用仙女散草方法??冇用草架

用草架, 但係衰女包揀草食, 唔食果D就係咁扒向身後, 攪到成個籠都係草,
我一返到屋企/ 一起身/ 一入佢房, 都係幫佢執返D草入草架
sanny0066 2011-12-1 12:10:53 AM
Alan7617 發表於 2011-12-1 12:09 AM
係呀,佢地倆個傻家,成曰係度追逐。總之就係做死我啦!

咁你呢個兔奴一定比我地更加勤力
sanny0066 2011-12-1 12:11:22 AM
jinjin 發表於 2011-12-1 12:09 AM
用草架, 但係衰女包揀草食, 唔食果D就係咁扒向身後, 攪到成個籠都係草,
我一返到屋企/ 一起身/ 一入佢房 ...

如果我買呢個Iris狗籠..我會度身訂做多4板膠板...圍住4邊

快速發帖