IMG_0262.JPG                IMG_0261.JPG
好舒服呀!!有冇按摩服務呀!!          唔好嘈啦!! 好眼訓呀!!

IMG_0159.JPG              IMG_0161.JPG
我地好friend家!!嘻嘻!!                         出面又有人影我地喇!!都係唔好出去住喇, 影完未呀!!

IMG_0255.JPG              IMG_0209.JPG
大家好呀.....                                                     eee.....係咪有野食呀..........   

IMG_0210.JPG              IMG_0258.JPG
波波: eee...........長毛, 你大陸出世家,       長毛: 你訓到咁又好有儀態?? 唉! 無眼睇呀!
通街mou家。              

sanny0066 2011-11-30 05:45:01 PM
明日媽 發表於 2011-11-30 04:57 PM
其實我真係做錯咗!
嗰時開始返工,成日都唔係屋企,
所以先幫佢搵個伴,

好多人養完第2隻兔後都會後悔..我都有後悔過 但係之後同兔媽傾完計後....心情好返好多
sanny0066 2011-11-30 05:46:18 PM
肥墨魚 發表於 2011-11-30 05:22 PM
都唔一定 果時麥仔走左 墨魚太掛住佢玩自閉 皮皮黎左個零星期就開心返晒。
呢下野好睇性格 ...

麥仔??即係墨魚爸之前仲有一隻兔兔
sanny0066 2011-11-30 05:47:04 PM
明日媽 發表於 2011-11-30 01:46 PM
仲養,我兩隻都攪唔掂啦

成兔同BB兔更加夾唔黎...千其唔好試
sanny0066 2011-11-30 05:48:22 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 10:54 AM
也計相愛很難~ 就難在其實雙方各有各寄望怎麼辦~~~~~~~~~~~~~~~

呢句歌詞你辣慶左好多養2隻兔兔但BOND唔埋既兔友
jinjin 2011-11-30 06:27:53 PM
我都想買呢個籠,請問好唔好用呢?
仲唸緊買呢個定買IRIS KG-900果個,狗籠大少少,但就淺D,D草會出哂街
jinjin 2011-11-30 06:29:26 PM
sanny0066 發表於 2011-11-30 01:22 AM
唔錯wo...個上格好似幾穩陣

Sanny 你成日去3/F你無見過咩?佢做緊特價呀,都做左好幾個月啦,佢網上都仲係寫住特價架~
sanny0066 2011-11-30 07:09:07 PM
jinjin 發表於 2011-11-30 06:29 PM
Sanny 你成日去3/F你無見過咩?佢做緊特價呀,都做左好幾個月啦,佢網上都仲係寫住特價架~ ...

因為我係買個樣野先留意個樣野...我屋企已經有3個籠了...所以冇再留意籠既資料同價錢
sanny0066 2011-11-30 07:09:56 PM
jinjin 發表於 2011-11-30 06:29 PM
Sanny 你成日去3/F你無見過咩?佢做緊特價呀,都做左好幾個月啦,佢網上都仲係寫住特價架~ ...

即刻上minizoo網睇睇先...我好期待Be同Yond妹夾到既時候...將佢地2個籠轉1個籠
sanny0066 2011-11-30 07:13:09 PM

N10 $450個個睇相佢又唔覺好大...但係一睇樓主既相就覺得好大..好實用..以呢個價錢買到咁大又有2樓既籠...好抵
花芝媽 2011-11-30 07:46:24 PM
sanny0066 發表於 2011-11-30 02:30 AM
其實花生咬芝麻個陣..芝麻點解唔反抗被咬毛應該會有點痛的

咬親都係芝麻換毛個期...  我有時輕輕力蚊都飛左條毛出黎....    我都未見過 芝麻叫...  

sanny0066 2011-11-30 08:06:15 PM
花芝媽 發表於 2011-11-30 07:46 PM
咬親都係芝麻換毛個期...  我有時輕輕力蚊都飛左條毛出黎....    我都未見過 芝麻叫...  

...

兔兔叫真係極度忍唔住先會叫...個次YondYond叫我都覺得好恐怖
花芝媽 2011-11-30 08:57:44 PM
我靜係聽過花生叫= =  比人抱到叫  囧
sanny0066 2011-11-30 09:06:58 PM
花芝媽 發表於 2011-11-30 08:57 PM
我靜係聽過花生叫= =  比人抱到叫  囧

有壞人想食"花生"
sanny0066 2011-11-30 09:51:04 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 09:32 PM
我都想買iris 狗籠.. 好似闊落好多

迎合晒哥基既身份
jinjin 2011-11-30 09:54:26 PM
sanny0066 發表於 2011-11-30 09:51 PM
迎合晒哥基既身份

迷你牧羊都岩用

快速發帖