波波長毛玉照流出^_^

Alan7617 發表於 2011-11-30 00:42|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印
IMG_0262.JPG                IMG_0261.JPG
好舒服呀!!有冇按摩服務呀!!          唔好嘈啦!! 好眼訓呀!!

IMG_0159.JPG              IMG_0161.JPG
我地好friend家!!嘻嘻!!                         出面又有人影我地喇!!都係唔好出去住喇, 影完未呀!!

IMG_0255.JPG              IMG_0209.JPG
大家好呀.....                                                     eee.....係咪有野食呀..........   

IMG_0210.JPG              IMG_0258.JPG
波波: eee...........長毛, 你大陸出世家,       長毛: 你訓到咁又好有儀態?? 唉! 無眼睇呀!
通街mou家。              

Wandywan 2011-11-30 01:18:50 PM
波波好似我Coffee,非常like呢種色既兔兔。點解白色個隻叫長毛呀?d毛好長?
Wandywan 2011-11-30 01:25:00 PM
明日媽 發表於 2011-11-30 09:18 AM
唉~
見到你兩隻bb咁親密,我真係好傷心呀

有有冇諗過養番隻BB呢?
明日媽 2011-11-30 01:46:03 PM
Wandywan 發表於 2011-11-30 01:25 PM
有有冇諗過養番隻BB呢?

仲養,我兩隻都攪唔掂啦
Alan7617 2011-11-30 03:32:52 PM 來自手機
Twhtracy 發表於 2011-11-30 10:54 AM
也計相愛很難~ 就難在其實雙方各有各寄望怎麼辦~~~~~~~~~~~~~~~

哈哈,唱得好
Alan7617 2011-11-30 03:34:40 PM 來自手機
肥墨魚 發表於 2011-11-30 10:57 AM
換做個底斜身果樽丫,幾好

個sales 都有講過,所以當初已經買多個做後備
Alan7617 2011-11-30 03:36:37 PM 來自手機
Wandywan 發表於 2011-11-30 01:18 PM
波波好似我Coffee,非常like呢種色既兔兔。點解白色個隻叫長毛呀?d毛好長? ...

係呀,點止呀,仲搞到成屋滿毛飛tim
Alan7617 2011-11-30 03:38:27 PM 來自手機
Alan7617 發表於 2011-11-30 03:36 PM
係呀,點止呀,仲搞到成屋滿毛飛tim

不過佢d毛就越大越靚
明日媽 2011-11-30 03:40:28 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 10:54 AM
也計相愛很難~ 就難在其實雙方各有各寄望怎麼辦~~~~~~~~~~~~~~~

你係攞境定贈慶呀
明日媽 2011-11-30 03:45:48 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 03:41 PM
無....無d 咁ge 事 山羊媽唔好唔開心下

我無嘢呀!
我而家唸緊,明明做完手術會唔會同bb好得返呢
明日媽 2011-11-30 03:56:06 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 03:51 PM
唔出奇ga!!!! 可能跟住糖痴豆呢!!!

承你貴言呀!
我都好期待有咁嘅一日,等我啲時間鬆動啲
明日媽 2011-11-30 04:10:57 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 03:57 PM
而家因為要分開放佢地出唻所以要好多時間?

係呀!又唔可以唔睇住佢地喎!
明日媽 2011-11-30 04:41:33 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 04:39 PM
佢2個一齊出唻就會打?

係呀!明明會追住日日黎打
明日媽 2011-11-30 04:49:44 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 04:46 PM
乜山羊咁惡ga?????!!!!!

無計啦!
佢係正室黎架嘛!
如果唔係bb去um um佢,佢一直都會好愛bb
明日媽 2011-11-30 04:57:28 PM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 04:52 PM
我估奶茶都係唔需要一個伴ga 喇

其實我真係做錯咗!
嗰時開始返工,成日都唔係屋企,
所以先幫佢搵個伴,
但係無唸到bb大咗會咁做
肥墨魚 2011-11-30 05:22:26 PM 來自手機

快速發帖