波波長毛玉照流出^_^

Alan7617 發表於 2011-11-30 00:42|來自手機|只看該作者|倒序瀏覽|打印
IMG_0262.JPG                IMG_0261.JPG
好舒服呀!!有冇按摩服務呀!!          唔好嘈啦!! 好眼訓呀!!

IMG_0159.JPG              IMG_0161.JPG
我地好friend家!!嘻嘻!!                         出面又有人影我地喇!!都係唔好出去住喇, 影完未呀!!

IMG_0255.JPG              IMG_0209.JPG
大家好呀.....                                                     eee.....係咪有野食呀..........   

IMG_0210.JPG              IMG_0258.JPG
波波: eee...........長毛, 你大陸出世家,       長毛: 你訓到咁又好有儀態?? 唉! 無眼睇呀!
通街mou家。              

Alan7617 2011-11-30 02:22:07 AM
nixie 發表於 2011-11-30 01:52 AM
好大個籠    兩隻兔兔都訓得好可愛

thanks
你的兔兔都好可愛噢!!
sanny0066 2011-11-30 02:30:11 AM
花芝媽 發表於 2011-11-30 02:03 AM
芝麻都係un過花生一次甘大把..... 之後都係比人食住上.......  依加每2~3個月都有發生 2~3次= =   

un都 ...

其實花生咬芝麻個陣..芝麻點解唔反抗被咬毛應該會有點痛的
sanny0066 2011-11-30 02:30:46 AM
Alan7617 發表於 2011-11-30 02:16 AM
係呀! 長毛條死仔都係咁呀....
鬧佢咪即刻扮chicken law
你都好呀2-3個月, 我日日都係咁呀..... 佢自己 ...

好快又可以住返埋一齊嫁啦
Alan7617 2011-11-30 02:38:01 AM
sanny0066 發表於 2011-11-30 02:30 AM
其實花生咬芝麻個陣..芝麻點解唔反抗被咬毛應該會有點痛的

一定痛家, 因為我記得第一次長毛追波波時, 波波叫出聲家。
sanny0066 2011-11-30 02:42:55 AM
Alan7617 發表於 2011-11-30 02:38 AM
一定痛家, 因為我記得第一次長毛追波波時, 波波叫出聲家。

我淨係記得Yond上次被Be咬到眼角流血..都大嗌左一聲
Alan7617 2011-11-30 02:53:45 AM
嘩....好可憐呀
sanny0066 2011-11-30 02:56:06 AM
Alan7617 發表於 2011-11-30 02:53 AM
嘩....好可憐呀

而家Be變左乖乖女啦...Yond就變曳曳左
靜妍媽 2011-11-30 08:43:13 AM
靜賢之前都係用呢個籠架!!好大,好實用,又抵...
sanny0066 2011-11-30 08:59:07 AM
靜妍媽 發表於 2011-11-30 08:43 AM

咁而家靜賢用緊咩籠呀
明日媽 2011-11-30 09:18:34 AM
唉~
見到你兩隻bb咁親密,我真係好傷心呀
Alan7617 2011-11-30 10:23:27 AM
靜妍媽 發表於 2011-11-30 08:43 AM

係呀, 不過買之前要計定d位先, 都幾傷頭腦。
Alan7617 2011-11-30 10:24:24 AM
明日媽 發表於 2011-11-30 09:18 AM
唉~
見到你兩隻bb咁親密,我真係好傷心呀

用d時間,俾d心機,一定等ge。
明日媽 2011-11-30 10:25:45 AM
Alan7617 發表於 2011-11-30 10:24 AM
用d時間,俾d心機,一定等ge。

我嗰兩隻係由好愛對方去到而家好唔愛對方
Alan7617 2011-11-30 10:30:01 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-30 09:48 AM
我知邊個喇 送埋糧兜廁所o個個!!!

係呀係呀, 灰色ga 。好好用, 不過個水樽一定要買過,因為粒珠有問題,出唔到水。
肥墨魚 2011-11-30 10:57:14 AM 來自手機

快速發帖