1P 幣

其實29號雪比去左8號兔到剪毛,之後帶雪比回家除中,拎左佢出黎睇睇,抱起發現佢下面好似流左少少血咁,但乾左,之後已經打左好多個電話比8號兔老闆,因個時以經係夜深,所以第2日就即刻帶左佢去比個老闆睇,個老闆話,剪個時可能個姐姐high到佢,只係敏感..無需要查藥..
之後雪比都好驚比人反轉,岩岩我終於反到佢, 發現佢下面依家係咁,到底係咩情況?係正常定點?
雪比ma 2012-8-11 02:07:30 PM
wesky 發表於 2012-8-11 02:05 PM
就咁睇你上載既圖, 果個似係便便位? 真係睇唔到佢有冇整傷或有血, 可能圖片太濛 ...

個個人話係vv位黎, #4個2張清d 好清楚睇到條紅線入面係紅好多
雪比唔比我禁開佢下面睇,我輕輕扯開少少,佢即刻跑得勁快咁呢埋.應該好痛...以前佢邊到都比我店架!!
wendy 2012-8-11 02:09:45 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 01:53 PM
佢岩岩真係想唔退! 仲講到我呃佢咁, 係咁話我咁做人唔得!
咁唔通好似佢呢D商人咁無良心做人,對動物咁暴力 ...

唉,老細,你咁做人都唔得o架!
呢頭話無事,o個頭又話比藥水兔兔搽!
又話帶兔兔去睇醫生係哂錢
一個唔好彩發炎(touch wood),邊個負責先?你咁做人好唔得囉!
遇到呢d人,真係火都o黎
siutung 2012-8-11 02:10:15 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 02:03 PM
可惜我屋企人要返工,只可以自己好勇咁去追討D倍償,岩岩真係好驚!!
上網睇有D人話個老闆好人,我當初都以為 ...

所以我點都唔會去
siutung 2012-8-11 02:11:04 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 01:53 PM
佢岩岩真係想唔退! 仲講到我呃佢咁, 係咁話我咁做人唔得!
咁唔通好似佢呢D商人咁無良心做人,對動物咁暴力 ...

好想告佢LO
雪比ma 2012-8-11 02:11:26 PM
wendy 發表於 2012-8-11 02:09 PM
唉,老細,你咁做人都唔得o架!
呢頭話無事,o個頭又話比藥水兔兔搽!
又話帶兔兔去睇醫生係哂錢 {:3_130 ...

佢岩岩比錢我個刻講左句,我地以經無差你野, 我諗暗地裡大約意思係話,雪比之後有咩事都唔關佢事!好賤
wesky 2012-8-11 02:11:40 PM

果個位係會紅紅地, 粉粉地咁, 尤其膚色較淺既兔, 果個部位好敏感, 大部份兔仔都唔鍾意人攪佢 (好敏感架嘛)
除左紅之後, 果個位表面上有冇明顯傷口或暗紅色既結焦(血乾後)既情況??
雪比ma 2012-8-11 02:12:05 PM
siutung 發表於 2012-8-11 02:10 PM
所以我點都唔會去

好在無帶雪比去,唔係一陣佢掟落地下,話係我自己整跌都得架啦!
雪比ma 2012-8-11 02:15:34 PM
wesky 發表於 2012-8-11 02:11 PM
果個位係會紅紅地, 粉粉地咁, 尤其膚色較淺既兔, 果個部位好敏感, 大部份兔仔都唔鍾意人攪佢 (好敏感架嘛)
...

個時佢剪完之後, 我同我朋友真係見到有血"some"出黎!跟住用紙巾幫佢印..
依家過左12 日剩係見到好似張圖咁,埋左口 同一路都紅紅地.. 本身唔係咁!
siutung 2012-8-11 02:19:04 PM
all_loving_it 發表於 2012-8-11 12:54 PM
如果係我, 當時都鬧獲佢金, 想帶我遊花園, no way, 粗俗d都要講句 "依種老闆, 禁q衰" ...

都唔明呢個人點做人 咁見錢開眼
siutung 2012-8-11 02:19:35 PM
all_loving_it 發表於 2012-8-11 12:55 PM
無錯, 仲要爆埋比傳媒, 將單野攪大去, 5好比佢繼續遺害人間

係FACEBOOK講埋
siutung 2012-8-11 02:22:16 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 02:12 PM
好在無帶雪比去,唔係一陣佢掟落地下,話係我自己整跌都得架啦!

佢呢D人都冇人性
雪比ma 2012-8-11 02:23:51 PM
siutung 發表於 2012-8-11 02:19 PM
係FACEBOOK講埋

我已經係自己fb share左! 希望唔好再有兔仔好似雪比咁,有一世既陰形!
siutung 2012-8-11 02:24:57 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 01:52 PM
我有打算唱衰佢,佢咁樣對D兔仔都得,擺到明係剪傷,如果唔係點解當初話敏感,依家又話想比藥水我查?
好多野佢 ...

你有嘅係道理 我相信佢做唔到D咩 到時睇下你報左警D警察幫邊個
雪比ma 2012-8-11 02:27:29 PM
siutung 發表於 2012-8-11 02:24 PM
你有嘅係道理 我相信佢做唔到D咩 到時睇下你報左警D警察幫邊個

真係好過份,唔係剪傷完隻兔比d藥水返去查就可以當無事發生! 個d利器又唔知有無消毒,一陣感染點算?
唔係隻隻都好似雪比咁好彩無感染乜野!如果中左招.之後手尾長就大獲!
siutung 2012-8-11 02:28:26 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 01:59 PM
咁希望大家幫幫手發佈出去,
因為佢分店有4間!但其實所有員工都係個幾個,老闆就通常周圍走,
佢D員工好明顯 ...

佢個間野不嬲都係黑店黎嫁LA 下次我同你去一間 我同個老闆好FD 佢好好人 D野平過8號兔

快速發帖