1P 幣

其實29號雪比去左8號兔到剪毛,之後帶雪比回家除中,拎左佢出黎睇睇,抱起發現佢下面好似流左少少血咁,但乾左,之後已經打左好多個電話比8號兔老闆,因個時以經係夜深,所以第2日就即刻帶左佢去比個老闆睇,個老闆話,剪個時可能個姐姐high到佢,只係敏感..無需要查藥..
之後雪比都好驚比人反轉,岩岩我終於反到佢, 發現佢下面依家係咁,到底係咩情況?係正常定點?
雪比ma 2012-8-11 02:29:49 PM
siutung 發表於 2012-8-11 02:28 PM
佢個間野不嬲都係黑店黎嫁LA 下次我同你去一間 我同個老闆好FD 佢好好人 D野平過8號兔 ...

置樂既?鋪頭仔?
wesky 2012-8-11 02:33:28 PM
有時間學下自己同佢修毛同剪甲,  咁就唔駛擔心俾人整傷
雪比ma 2012-8-11 02:35:26 PM
wesky 發表於 2012-8-11 02:33 PM
有時間學下自己同佢修毛同剪甲,  咁就唔駛擔心俾人整傷

我本身係諗住第1次比人剪,之後係格離偷師,之後就自己剪, 點知第1次比人剪就出事.!
wendy 2012-8-11 02:37:47 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 12:11 PM
岩岩見到雪比個驚樣真係好火,直接打過去鬧個老闆!佢就話正常兔仔出過1次街見到個袋都會驚!跟住我話,佢之前 ...

如果兔仔出街o既經驗係愉快o既,佢一見個袋又點會有唔好o既回憶而嚇到唔肯入袋o丫!
我兔兔第1次出街做body check,第2次出街做絕育手術,我都驚佢會不快回憶而怕o左個袋,所以第3次帶佢睇醫生入袋時我都好擔心(好似係我有陰影至真 ),我需唔需要換過個袋呢?好彩佢見到個袋無驚驚,仲好順利入袋o忝!
siutung 2012-8-11 02:38:09 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 02:29 PM
置樂既?鋪頭仔?

係牙                             
siutung 2012-8-11 02:39:08 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 02:27 PM
真係好過份,唔係剪傷完隻兔比d藥水返去查就可以當無事發生! 個d利器又唔知有無消毒,一陣感染點算?
唔係隻 ...

你可以告佢嫁LA
siutung 2012-8-11 02:39:46 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 02:23 PM
我已經係自己fb share左! 希望唔好再有兔仔好似雪比咁,有一世既陰形!

+我FB [email protected]
雪比ma 2012-8-11 02:40:31 PM
wendy 發表於 2012-8-11 02:37 PM
如果兔仔出街o既經驗係愉快o既,佢一見個袋又點會有唔好o既回憶而嚇到唔肯入袋o丫!
我兔兔第1次出街做bo ...

我之前都帶過佢出街幾次, 都無事架!好乖入袋,
今次真係好明顯有問題!
雪比ma 2012-8-11 02:41:24 PM
siutung 發表於 2012-8-11 02:39 PM
你可以告佢嫁LA

告就難d啦,人地4間鋪,佢賣d野咁貴.日日賺咁多..大把本錢同我打.. 一陣輸既係我..
雪比ma 2012-8-11 02:44:39 PM
siutung 發表於 2012-8-11 02:39 PM
+我FB

加左..哇=3=你好細個
siutung 2012-8-11 02:45:35 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 02:41 PM
告就難d啦,人地4間鋪,佢賣d野咁貴.日日賺咁多..大把本錢同我打.. 一陣輸既係我.. ...

呢d咁嘅人 真係想打佢
雪比ma 2012-8-11 02:46:45 PM
siutung 發表於 2012-8-11 02:45 PM
呢d咁嘅人 真係想打佢

無良心, 等天收!
siutung 2012-8-11 02:48:21 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 02:46 PM
無良心, 等天收!

約然未報 時辰未到
siutung 2012-8-11 02:48:50 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 02:44 PM
加左..哇=3=你好細個

14歲               
all_loving_it 2012-8-11 02:53:06 PM
雪比ma 發表於 2012-8-11 02:15 PM
個時佢剪完之後, 我同我朋友真係見到有血"some"出黎!跟住用紙巾幫佢印..
依家過左12 日剩係見到好似張圖 ...

我睇到你張相, 有問題既位置皮膚顏色明顯同其他位置5同, 而且仲有條好似"狠"既野, 你都有摸佢, 好似人埋口一樣, 如果無整親過無可能敢樣

兔兔每日會清潔自己身體好多次, 由其傷口之類, 兔兔好鐘意去"lam", 兔兔整親到而家有12日, 本身傷口5深, 有少少血兔兔"lam"得多, 就會連少少血跡都無埋, 道理等同人整親少少, 日日洗手, 傷口都5會有血跡同結焦

我覺得如果係敏感既話無可能出現條"埋口"既野

再加上雪比未發生依件事同而家, 佢對人反轉同對出街產生既恐懼, 兔兔突然有禁大改變, 當中肯定係發生過5好既事, 無啦啦5會敢樣

間鋪頭無問題同雪比無比佢地整親, 打死我都5信, 分分鐘佢地同雪比剪毛期間好粗魯對佢都5奇

上次你係咪同依間野買ALFFY兔糧

快速發帖