1P 幣

其實29號雪比去左8號兔到剪毛,之後帶雪比回家除中,拎左佢出黎睇睇,抱起發現佢下面好似流左少少血咁,但乾左,之後已經打左好多個電話比8號兔老闆,因個時以經係夜深,所以第2日就即刻帶左佢去比個老闆睇,個老闆話,剪個時可能個姐姐high到佢,只係敏感..無需要查藥..
之後雪比都好驚比人反轉,岩岩我終於反到佢, 發現佢下面依家係咁,到底係咩情況?係正常定點?
愛糖糖 2012-8-13 09:10:41 PM
我每次都係睇住mo仔
但佢地成日叫人地走= =
雪比ma 2012-8-13 09:22:03 PM
之前係8號兔仲買左包A草..個時佢好快入左膠袋無比我睇..
岩岩諗住開黎餵..點知除左面個D,下面全部都係碎草!!!
請問你地平時係咪會用用剩既碎草做草餅?
三個月既兔仔食唔食得草餅架?

雪比ma 2012-8-13 09:25:08 PM
愛糖糖 發表於 2012-8-13 09:10 PM
我每次都係睇住mo仔
但佢地成日叫人地走= =

係!驚死我地阻住其他客入黎幫親咁,
明明我地都係比錢佢地賺!

點都好啦,佢係少機會剪傷兔又點, 都係有機會!
睇你敢唔敢拎去博, 避免既方法剩係可以叫佢剪少少毛唔可以見肉,同自己睇清楚
愛糖糖 2012-8-13 10:27:24 PM
佢個老闆仲點我買左個貴好多
和不太好用的地材
雪比ma 2012-8-13 10:38:00 PM
愛糖糖 發表於 2012-8-13 10:27 PM
佢個老闆仲點我買左個貴好多
和不太好用的地材

又呃人錢!D無良商人就係咁!根本黑店!
唯有自己醒目D..上網搵多D資料先買!!
依家暫時有咩我都係係HKRS同mini zoo買~仲有送貨服務,
或者有時睇下邊間有特價,
好多野平佢好多!你可以考慮下好似我咁
Adriannelcy 2012-8-31 01:19:42 AM
siutung 發表於 2012-8-11 02:28 PM
佢個間野不嬲都係黑店黎嫁LA 下次我同你去一間 我同個老闆好FD 佢好好人 D野平過8號兔 ...

邊度?帶我去!!
siutung 2012-8-31 01:51:34 AM
Adriannelcy 發表於 2012-8-31 01:19 AM
邊度?帶我去!!

ok 冇問題 得閒同你去
Adriannelcy 2012-8-31 06:57:52 AM
siutung 發表於 2012-8-31 01:51 AM
ok 冇問題 得閒同你去

THZ .. when will you have time?

快速發帖