1P 幣

其實29號雪比去左8號兔到剪毛,之後帶雪比回家除中,拎左佢出黎睇睇,抱起發現佢下面好似流左少少血咁,但乾左,之後已經打左好多個電話比8號兔老闆,因個時以經係夜深,所以第2日就即刻帶左佢去比個老闆睇,個老闆話,剪個時可能個姐姐high到佢,只係敏感..無需要查藥..
之後雪比都好驚比人反轉,岩岩我終於反到佢, 發現佢下面依家係咁,到底係咩情況?係正常定點?
syt174698 2012-8-11 12:18:45 AM
呢張圖唔係咁清楚,睇唔你你所講邊度流血,只係見到紅左少少咁,你去邊間8仔剪毛呀??
雪比ma 2012-8-11 12:23:23 AM
syt174698 發表於 2012-8-11 12:18 AM
呢張圖唔係咁清楚,睇唔你你所講邊度流血,只係見到紅左少少咁,你去邊間8仔剪毛呀?? ...

屯門雅都...我依家影多張!!
雪比ma 2012-8-11 12:40:02 AM

佢係紅左,但係係正常定點?
大近對吾到蕉,剩係影到咁...
all_loving_it 2012-8-11 01:46:40 AM
雪比ma 發表於 2012-8-11 12:40 AM
佢係紅左,但係係正常定點?
大近對吾到蕉,剩係影到咁...

你可以再講詳細d麻?

而家係影相個位置係紅左之外仲有點?  附近位置有無腫起?  佢痛5痛?
all_loving_it 2012-8-11 01:53:16 AM
我雖然5係現場, 但個人根據你轉述個老闆講既野, 好有疑問 :

1. 如果無整親兔兔, 何來會流血?  流血係要整親先至有

2. 既然係high到佢, 同敏感有咩關係?  點會有敏感引起流血問題?

如果未發生依件事之前, 雪比5係對比人反轉禁抗拒, 但而家突然有依個改變, 好明顯兔兔因為曾經比人反轉之後有5好既經歷, 先會敢啦
雪比ma 2012-8-11 02:22:11 AM
all_loving_it 發表於 2012-8-11 01:46 AM
你可以再講詳細d麻?

而家係影相個位置係紅左之外仲有點?  附近位置有無腫起?  佢痛5痛? ...

剩係影個個位置紅左
雪比ma 2012-8-11 02:26:35 AM
all_loving_it 發表於 2012-8-11 01:53 AM
我雖然5係現場, 但個人根據你轉述個老闆講既野, 好有疑問 :

1. 如果無整親兔兔, 何來會流血?  流血係要整 ...

雪比之前點反都好乖唔會郁!除非摸佢肚仔!
個個老闆睇完就話無流血話我睇錯只係紅左,我以經話真係好似流過血,但係佢講多次話只係敏感紅左!同埋佢話自己養左兔好似8,9定10幾年,叫我唔洗擔心,好快會好返,所以我先無投訴。
依家只係過左12日,我係咪應該再投訴?
雪比ma 2012-8-11 02:35:27 AM

我個時仲買左佢個480美容set!一共6次,只係做左一次,我以後都唔夠膽比佢比人剪,我係咪應該打電話去投訴叫佢退錢!
all_loving_it 2012-8-11 04:00:58 AM
雪比ma 發表於 2012-8-11 02:22 AM
剩係影個個位置紅左

我見你張相影有問題既部份, 有一條紅色既線, 你細心同用手摸下係咪有條"痕"敢既野
雪比ma 2012-8-11 06:14:18 AM
all_loving_it 發表於 2012-8-11 04:00 AM
我見你張相影有問題既部份, 有一條紅色既線, 你細心同用手摸下係咪有條"痕"敢既野 ...

摸落好似有得分開咁, 我岩岩照住圖入面既箭咀方向想禁開少少睇清楚,
佢就好大反應即刻走佬,辛苦佢,我即刻比佢食幾淡零食補數,佢先冷靜d
all_loving_it 2012-8-11 06:29:35 AM
雪比ma 發表於 2012-8-11 06:14 AM
摸落好似有得分開咁, 我岩岩照住圖入面既箭咀方向想禁開少少睇清楚,
佢就好大反應即刻走佬,辛苦佢,我即刻 ...

如果係敢, 就好明顯整親個, 無啦啦或者照個老板講只係敏感絕對5會有敢既情況
all_loving_it 2012-8-11 06:33:38 AM
雪比ma 發表於 2012-8-11 02:26 AM
雪比之前點反都好乖唔會郁!除非摸佢肚仔!
個個老闆睇完就話無流血話我睇錯只係紅左,我以經話真係好似 ...

如果我係你一定會同佢理論同要退$, 事實好明顯係佢地公司失誤導致依個問題, 即使佢養左兔兔100年都好, 事實係有問題就有問題, 5係佢一句話自己養左8-9年兔兔就當打圓場, 好似5係咩一回事
雪比ma 2012-8-11 06:53:04 AM
all_loving_it 發表於 2012-8-11 06:33 AM
如果我係你一定會同佢理論同要退$, 事實好明顯係佢地公司失誤導致依個問題, 即使佢養左兔兔100年都好, 事 ...

過左12日,佢會唔會屈我自己整成咁,又或者係到係咁兜,我10點會打去同個老闆理論!我怕佢唔肯倍償!黑心商人!

另一方面我想問雪比既傷口應該等佢自己好定點?
all_loving_it 2012-8-11 07:08:12 AM
雪比ma 發表於 2012-8-11 06:53 AM
過左12日,佢會唔會屈我自己整成咁,又或者係到係咁兜,我10點會打去同個老闆理論!我怕佢唔肯倍償!黑心商人! ...

你屋企有無碘酒之類既野, 如果有既話, 你用碘酒同水稀釋 1: 2.5用棉簽查下佢有問題既位啦

如果打電話5得, 你有時間落去鋪頭講, 你一定要實牙實齒同佢講,仲要重覆當日既對話, 同埋講返我之前同你講既疑問, 同兔兔有整親後有埋口既狀況, 你5好比佢話自己有幾多年養兔既經驗大返你

佢可能蝦你係細佬女, 你5夠惡, 上次我隔離屋有個女仔同小天去某寵物店剪毛, 情況同你差5多, 佢打電話同老闆講攪5掂, 後尾佢好5嬲, 我咪叫佢搵大人同佢落鋪頭攪, 最後都退返$

快速發帖